Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Пьетра Росса F 1 10 нас

Висока концентрована врожайність, тривалий період плодоношення, відмінна товарність та лежкість, універсальне використання! Середньоранній урожайний гібрид кущового томату - один із найкращих для збирання плодів у серпні-вересні і до самих заморозків. Терміни дозрівання – 115-120 днів. Рослина компактна, відмінно захищає плоди від сонячних опіків. Плоди добре відокремлюються від плодоніжки. Коренева система збалансована та дуже розгалужена. Плоди однорідні за розміром і формою, вагою 70-80 г. Мають прекрасний насичений червоний колір і відмінний солодкий смак (BRIX в середньому 5,5-6 %). Гібрид чудово підходить для механізованого збирання врожаю. Вирізняється високою врожайністю, відмінною транспортабельністю, лежкістю (може зберігатися протягом місяця без втрати товарних та смакових якостей) та високими смаковими якостями. Використовують для цільноплідного консервування, переробки та реалізації на свіжому ринку. Гібрид характеризується підвищеною стійкістю до хвороб. Відрізняється концентрованим урожаєм, високою стійкістю до несприятливих факторів, щільністю та насиченим темно-червоним кольором плодів.

Страна происхожденияF
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Кущовий Пьетра Росса F 1 10 нас : 12,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсекто-Акаріцид Актеллік 100 мл : 250,00 грн

Ціна на насіння наперстянка Пурпурова суміш 0,1 г : 7,50 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат-Супер 100 г : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Пьетра Росса F 1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, замовити насіння гарбуза та інших баштанних.