Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння томат Кущовий Новий Солероссо (Н6438) F1 10 нас

Дуже ранній, стійкий до стресів, чудово зав"язує плоди, дружньо плодоносить! Ультраранній гібрид із швидким та концентрованим дозріванням. Використовують для цілоплодного консервування, переробки на томатпродукти, а також для реалізації ранньої продукції на ринку. Рослина компактна та продуктивна. Характериузється дуже раннім та дружнім дозріванням, відмінною транспортабельністю та чудово зав"язує плоди. Томати округлої форми, вагою 60-65 см, щільні, транспортабельні, легко відділяються від плодоніжки, мають високий вміст сухої речовини та насичений червоний колір. Стійкий до стресів. Добре відкликається на високий агрофон та багаті органікой грунти /Агропак/

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння томат Кущовий Новий Солероссо (Н6438) F1 10 нас : 16,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид Фітоцид 15 мл + Прилипач 8 мл : 18,50 грн

Ціна на насіння астра Фірмовий Букет суміш 1 г : 13,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мікоризоутворюючий біопрепарат Мікориза МікоФренд 10 г : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Новий Солероссо (Н6438) F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, відмінна газонна трава для вас, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, ефективний садовий вар для вас, купити насіння капусти всіх видів, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, найкращі насіння салату для вас, високоякісні насіння баклажану зі знижкою.