Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння томат Індетермінантний Рим 0,1 г

Великі, солодкі, м"ясисті та соковиті плоди цього сорту відмінно підходять для свіжих салатів та найсмачніших соків! Середньопіздній сорт італійської селекції з високою врожайністю. Високорослий, до 2 м. Плоди червоні, плоско-округлі, з ребристістю біля плодоніжки, масою 600 г. М"якуш соковитий, м"ясистий і солодкий. Використовують для приготування свіжих салатів, закусок, а також для переробки на томатпродукти. Соки з цього сорту відрізняються насиченим смаком та ароматом.

Страна происхожденияUA
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Рим 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Темпо (від білокрилки та попелиць) 3 г : 51,00 грн

Ціна на насіння цинія Елегантна Кактусоподібна Апріорі 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс - F для троянд NPK (18.6.19) + Mg (3) + мікроелементи 15 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Рим 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, замовити насіння чагарників та дерев, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, ефективний садовий вар для вас, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, насіння огірків та насіння моркви з доставкою.