Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння томат Кустовий Санміно F1 10 нас

Висока плодів, відмінний солодкий смак, підвищений вміст сухих речовин! Новий, середньоранній, високопродуктивний гідрид. Вступає в плодоношення через 65-70 днів після висадки розсади. Рослина компактна з потужним листовим апаратом, який надійно вкриває плоди від сонячних опіків. Плоди сливоподібної форми, яскраво-червоного кольору, середньою вагою 20-25 г, вирівняні за розміром і формою, мають прекрасні смакові якості, дуже солодкі, з високим вмістом сухих речовин - понад 8%. Зовнішнє та внутрішнє забарвлення - яскраво-червоне. Гібрид характеризується високим потенціалом урожайності, відмінною зав'язуваністю плодів, дружним та рясним плодоношенням. Висока стійкість до стресів та хвороб. Ідеальний для цільноплідного консервування, зберігаючи при цьому насичений колір, яскравий смак та привабливу форму плода. Відмінно підходить для в'ялення.

Страна происхожденияNL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Кустовий Санміно F1 10 нас : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Напалм 100 мл : 85,00 грн

Ціна на насіння фіалка Вітрокка Гібридна Махрова Діадема 0,1 г : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота (Агромікс) 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кустовий Санміно F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння овочів будь-яких видів, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого.