Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння томат Детермінантний Чорний Дракон 0,1 г

Рясне, дружнє плодоношення, висока продуктивність, чудові смакові якості, привабливий зовнішній вигляд! Суперранній, високоврожайний, середньорослий сорт китайської селекції. Плоди видовжено-сливовидної форми з тонкою шкіркою, вагою 40-60 г, буро-коричневого кольору, дуже солодкі та смачні, з підвищеним вмістом сухої речовини. Плодоношення надзвичайно рясне - кущ практично увесь у багаточисленних китицях, на яких звисають гронами шоколадні плоди. Добре зав"язує плоди, навіть при несприятливих умовах вирощування. Врожайність сорту дуже висока - до 15 кг з однієї рослини. Універсального призначення - для свіжого споживання та консервування.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Чорний Дракон 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоДоктор 10 г : 13,50 грн

Ціна на насіння астра Півоноподібна Шкільний Букет суміш 1 г : 15,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Майстер-Агро для огірків, кабачків та патісон (NPK 22.8.16) 100 г : 30,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Чорний Дракон 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, купити насіння капусти всіх видів, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..