Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Галілея F1 10 нас

Новинка сезону - відмінні товарні та смакові якості, висока продуктивність, універсальність у використанні! Новий, середньоранній (70-75 днів) високоврожайний гібрид детермінантного типу. Рослини дуже потужні, вертикально спрямовані з добре розвиненим листовим апаратом. Плоди сливовидної форми, вагою 160-180 г, діаметром 7-8 см, вирівняні за розміром, насичено-червоного кольору, протягом тривалого часу зберігають свої товарні та смакові якості. Гібрид придатний для вирощування в закритому ґрунті з підв'язкою та формуванням в 1-2 стебла, а також демонструє відмінні результати при вирощуванні у відкритому ґрунті. Характеризується високими смаковими якостями та відмінною траснпортабельністю /Садиба Центр/

Страна происхожденияNL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Галілея F1 10 нас : 21,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Ридоміл Голд R 50 г : 59,00 грн

Ціна на насіння агератум Блакитна Лагуна 0,2 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для кактусів (NPK 12.26.20) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Галілея F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом.