Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Солідо F1 10 нас

Дуже ранній, високоврожайний, з відмінними товарними та неперевершеними смаковими якостями! Суперранній низькорослий гібрид оранжевоплідного томату. Вегетаційний період 90 днів. Рослина дуже потужна, високоврожайна, формує велику кількість яскравих, м'ясистих плодів, вагою 200-250 г. Томати солодкі та дуже смачні, з підвищеним вмістом каротину. Плоди транспортабельні, тривалий час можуть перебувати у полі без втрати товарних та смакових властивостей. Яскраво-жовтогарячий колір плодів і привабливий товарний вигляд виділяють цей гібрид на ринку свіжої продукції. Гібрид призначений для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових теплицях. Для свіжого споживання та переробки.

Страна происхожденияUSA
Сортранний

Ціна на насіння томат Кущовий Солідо F1 10 нас : 25,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Грінфорт ПМ 500 к.с. 100 мл : 120,00 грн

Ціна на насіння кермек Виїмчастий Золотий Берег 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Солідо F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, відмінна газонна трава для вас, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.