Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кустовий Каста (Супернова) F1 10 нас

Дуже ранній, високопродуктивний, стресостійкий, дуже смачний! Суперранній, високопродуктивний гібрид кущового типу для вирощування у відкритому ґрунті. Вегетаційний період – 57-60 днів від висадки розсади. Формує однорідні, вирівняні, дуже красиві плоди яскраво-червоного кольору, округлої форми з невеликим носиком, середньою вагою 220-260 г. Плоди багатокамерні, щільні, з високими товарними та смаковими якостями, чудового солодкого смаку. Рослина середньопотужна, компактна, генеративного типу. Гібрид добре реагує підвищення рівня агротехніки. Характеризується високою комплексною стійкістю до широкого спектру хвороб пасльонових культур, тривалим періодом плодоношення, стійкістю до стресів та високою врожайністю. Чудово транспортується. Призначений для свіжого споживання.

Страна происхожденияF
Сортранний

Ціна на насіння томат Кустовий Каста (Супернова) F1 10 нас : 23,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Антисапа 50 г : 140,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Ампельна Лавина Жовта Зірка 20 нас : 15,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Епін Максі (Агромікс) 2 мл : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кустовий Каста (Супернова) F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння огірків та насіння моркви з доставкою, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, якісні насіння селери та редьки.