Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кустовий Волгоградський Рожевий 0,1 г

Прекрасні смакові якості, невибагливість у вирощуванні! Середньоранній низькорослий сорт, висотою 0,5-0,6 м. Формує товстостебельний кущ з чудово розвиненим листовим апаратом. Плоди яскраво-рожевого кольору, круглої форми, вирівняні за розміром, вагою до 200 г. Сорт невибагливий у вирощуванні, не потребує пасинкування. Смакові якості відмінні. Використовують для споживання у свіжому вигляді та переробки. Насіння на розсаду висівають з другої декади лютого по першу декаду березня, пікірують у стадії 2-3-х справжніх листків. У відкритий ґрунт розсаду висаджують у віці 50-60 днів у травні, після проходження загрози заморозків /Садиба Центр/

Страна происхожденияUA
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Кустовий Волгоградський Рожевий 0,1 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид МікоХелп 20 г : 36,00 грн

Ціна на насіння цинія Витончена Ліліпутек Жовта 0,2 г : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор дозрівання плодів (NPK 5.15.45) 25 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кустовий Волгоградський Рожевий 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння гарбуза та інших баштанних, ефективний садовий вар для вас, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, доставимо поштою насіння тютюну курильного, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.