Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Райські Свічки 0,1 г

Великі кисті красивих, смачних і солодких плодів порадують садівників і зовнішнім виглядом і неповторним смаком! Дуже привабливий сорт кистьового томату детермінантного типу . Рослина висотою до 1 м. Плоди ніжно-рожевого кольору з поздовжніми помаранчевими смужками, формою - подовжена вершка з невеликим носиком на верхівці. Плоди розташовані у великих гарних кистях. Сорт характеризується рясним плодоношенням. Смакові якості плодів чудові. Використовують у свіжому вигляді та для переробки. Сорт невибагливий до ґрунтів, стійкий до хвороб та стресових умов вирощування.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Райські Свічки 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Фитал р.к. + стимулятор росту 20 мл : 45,00 грн

Ціна на насіння маргаритка Ерлі Етна 0,1 г : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Рут 25 мл : 40,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Райські Свічки 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі.