Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Белле F1 10 нас

Чудовий, стійкий до стресів, відмінно зав'язує плоди, має високі товарні та смакові якості! Високопродуктивний, пластичний, індетермінантний гібрид, раннього терміну дозрівання. Дає стабільно високий урожай протягом усього періоду вирощування, добре переносить стресові умови та легко витримує технологічні помилки. Рослина потужна, з чудово розвиненою кореневою системою, nbsp; короткими міжвузлями та відкритим габітусом. Добре зав'язує плоди. Томати округлої форми, однорідні, щільні, насичено-червоного кольору, вагою 180-200 г. Відмінні смакові якості, транспортабельність та товарний вид плодів – усі ці якості роблять цей томат лідером для вирощування у будь-яких типах теплиць. Еталон якості серед томатів на ринку України.

Страна происхожденияNL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Белле F1 10 нас : 42,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-акарицид-фунгіцид Брунька 20 мл : 38,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Махрові Мандарин 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Белле F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, якісні насіння селери та редьки, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, замовити насіння чагарників та дерев.