Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Зебра Чорна 0,1 г

Прекрасний, десертний сорт з фруктовим смаком та екзотичним кольором плодів! Середньостиглий сорт томату для теплиць та відкритого ґрунту. Детермінантний, кущ заввишки 1-1,3 м, потребує підв'язки. Плоди округлі, вирівняні вагою до 110 г. Стиглі плоди – практично чорного кольору з червоними та жовтими смужками. Смак дуже приємний, солодкуватий із фруктовою кислинкою. Консистенція плодів помірно щільна, шкірка ніжна, прозора. Сорт урожайний та досить стійкий до захворювань. Прекрасно підходить для консервування та салатного застосування.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння томат Детермінантний Зебра Чорна 0,1 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Кораген 1,2 мл : 26,00 грн

Ціна на насіння квамокліт Лопастий Іспанка 0,2 г : 6,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин Рівал 20 мл : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Зебра Чорна 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння капусти всіх видів, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нас можна купити протруйники у Києві, допоможемо купити інсектициди та Києві, найкращі насіння салату для вас, доставимо поштою насіння тютюну курильного.