Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Беллфорт F1 10 нас

Новинка сезону - високий ранній та загальний урожай, стійкість до хвороб та стресів, чудовий товарний вигляд! Індетермінантний гібрид із дружною віддачею раннього врожаю. Плоди насиченого червоного кольору з добрим блиском, вагою 220-250 г, тверді, округлої форми з носиком, без ребер, відрізняються високою транспортабельністю. Смакові якості дуже високі. Рослина сильна, з короткими міжвузлями. У стресових умовах гарантує стабільний урожай та високу товарність плодів. Придатний для вирощування у всіх видах теплиць, у тому числі низьких конструкцій. Рекомендується як для продовженої культури, так і для вирощування у першому та другому оборотах на ґрунті. Стійкий до характерних хвороб томатів - вірусу мозаїки, кладоспоріозу, вертицилезного та фузаріозного в'янення, бронзовості, нематоди.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Беллфорт F1 10 нас : 45,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Грінфорт ПМ 500 к.с. 100 мл : 120,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Відхилені Оранж Флейм 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота 2 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Беллфорт F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, замовити насіння чагарників та дерев, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі.