Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Кібіц 0,15 г

Один із найкращих сортів для цілоплодного консервування! Популярний, ранньостиглий (100-105 днів) високоврожайний засолювальний сорт з дружнім дозріванням плодів. Кущ детермінантний, низькорослий, висотою 60-80 см, плоди подовженої форми, яскраво-червоні, м"ясистi, щільні, масою 50-60 г. Гарно зберiгаються (до одного місяця) та транспортуються. Один із найкращих сучасних сортів для цілоплодного консервування. Не потребує підв"язування та пасинкування. Стійкий до фітофторозу.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння томат Кущовий Кібіц 0,15 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид-акарицид Тіовіт Джет 80 WG,в.г. 40 гр : 31,00 грн

Ціна на насіння жоржина Гігант суміш 0,1 г : 12,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для троянд (NPK 16.18.24 + 0.5 MgO) 25г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Кібіц 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкраща на насіння зелені ціна в Україні, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, якісні насіння селери та редьки, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого.