Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Серце Америки 0,15 г

Новинка зарубіжної селекції - соковиті, м"ясисті, великі плоди з неперевершеним смаком та ароматом! Чудовий великоплідний колекційний середньостиглий (110-115 днів) сорт для плівкових теплиць та відкритого грунту. Рослина заввишки 1,2-1,5 м, з 4-5 красивими плодами-гігантами серцевидної форми, яскраво-малинового кольору, вагою 500-900 г. Смакові якості відмінні, плоди дуже м"ясисті, соковиті. Врожайність висока. Чудово підходить для виготовлення свіжих салатів та переробки на соки та пюре.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння томат Детермінантний Серце Америки 0,15 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Квадріс 6 мл : 44,00 грн

Ціна на насіння незабудка Альпійська Небесна Ластівка 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Селітра Аміачна N (34,4%) 1 кг : 82,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Серце Америки 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

ефективний садовий вар для вас, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, доставимо поштою насіння тютюну курильного, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, якісні насіння квітів з доставкою по Україні.