Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Добриня Микитович 0,1 г

Чудові смакові якості, підвищена стійкість до хвороб! Сорт для плівкових теплиць та відкритого ґрунту, плодоносить на 110-115 день від сходів. Рослина індетермінантна, висотою 1,5-2 м, вимагає формування та підв'язки. Плоди плоскоокруглі, слаборебристі, рожевого кольору, М'ясисті, вагою понад 200 г. Сорт характеризується чудовими смаковими якостями, має підвищену стійкість до хвороб. Ідеально підходить для приготування свіжих салатів та переробки на соки та пюре.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Добриня Микитович 0,1 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Залізний Купорос 500 г : 40,00 грн

Ціна на насіння горошок Запашний Морський Прапор 1 г : 8,50 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор інтенсивності фарбування плодів та квітів Світ 25 мл : 60,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Добриня Микитович 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, купити насіння картоплі та гарбуза, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, купити насіння суниці та гарбуза, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння.