Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Тойво F1 10 нас

Високопродуктивний гібрид з гарною стійкістю до хвороб та відмінними товарними властивостями! Високоврожайний індетермінантний гібрид для скляних та плівкових теплиць зі збалансованим вегетативно-генеративним зростанням. Вегетаційний період -75-80 днів від висаджування розсади. Плоди округлої форми, середньою вагою 170-190 г, щільні, мають прекрасне насичено-червоне забарвлення. Рекомендована кількість кистей – 5-7 штук. Гібрид характеризується гарною стійкістю до фузаріозного в'янення та вірусу мозаїки. Висів насіння - квітень-травень, збирання врожаю - липень-вересень. Призначений для свіжого споживання та переробки.

Страна происхожденияNL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Тойво F1 10 нас : 45,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Капусти 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння астра Високоросла Принцеса Ротер Едельштейн 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Тойво F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінна газонна трава для вас, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас можна купити протруйники у Києві, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира.