Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Рожева Сливка 0,2 г

Цукрові плоди-вершки з сильним томатним ароматом і чудовим солодким смаком! Середньостиглий індетермінантний сорт. Вегетаційний період 100-110 днів. Плоди сливовидної форми, рожевого кольору, вагою 50-70 г, 2-3 камерні. Сорт цінується за чудові смакові якості та високу товарність та лежкість плодів. Чудовий сорт для цільноплідного консервування, особливо ошатно виглядають соління-асорті з жовтими чері-томатами та огірками. Плоди зручні в нарізці, досить щільні, але водночас соковиті, з сильним томатним ароматом, хороші для свіжих салатів та заморожування. Сорт стійкий до вірусу тютюнової мозаїки.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Рожева Сливка 0,2 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Фюзілад Форте 150 ЄС к.о. 100 мл : 150,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Розеа 10 нас : 12,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Рожева Сливка 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, купити насіння картоплі та гарбуза, у нас можна купити протруйники у Києві.