Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Оранж 0,2 г

Висока стійкість до хвороб та чудові смакові якості! Високоурожайний середньостиглий детермінантний сорт. Вегетаційний період 100-110 днів. Кущ середньооблистяний, розлогий. Плоди округло-плескатої форми, насиченого помаранчевого кольору, вагою 90-150 г, дуже смачні та солодкі. Сорт багатий на бета-каротин і характеризується чудовим смаком плодів. Стійкий до альтернаріозу. Використовують у свіжому вигляді та для переробки. Призначений для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових теплицях.


Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння томат Детермінантний Оранж 0,2 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Города 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння жоржина Жовтий Дим 0,1 г : 12,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи укорінювач Корневін (Агромікс) 5 г : 12,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Оранж 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, відмінна газонна трава для вас, ефективний садовий вар для вас, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас.