Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Французький Гроновий 0,1 г

Відмінний засолювальний сорт з чудовими товарними якостями! Високопродуктивний засолювальний сорт середніх строків дозрівання. Вирощують у відкритому та захищеному грунті з підв"язуванням до опори, без пасинкування. Кущ потужний, заввишки до 1 м, плоди яскаво-червоні, глянцеві, пальчикової форми, вагою 80-100 г, добре зберігаються, ідеально підходять для консервування, дозрівають до кінця літа великими гронами по 6-10 шт. В залежності від умов вирощування на рослині зав"язується від 5 до 20 грон. Сорт дуже підходить для осінніх заготівель, консервовані плоди будуть неперевершеним делікатесом на Вашому столі. Плоди з щільною шкіркою, не розтріскуються, є можливість збирання китицями.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння томат Детермінантний Французький Гроновий 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Акція! інсектицид Прованто Отек (Протеус) 14 мл : 40,00 грн

Ціна на насіння кермек Виїмчастий Золотий Берег 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на біостимулятор розвитку кореневої системи Радіфарм 25 г : 69,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Французький Гроновий 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, найкращі насіння салату для вас, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою.