Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Томатний Король 0,1 г

Стабільно врожайний, великоплідний, стійкий до стресів та хвороб! Популярний, ранньостиглий (95-105 днів) великоплідний сорт. Призначаний для вирощування у відкритому грунті та плівкових теплицях. Кущ заввишки 1,0-1,2 м, плоди світло-малинові, плескато-округлої форми, щільні, вагою 200-400 г, м"ясисті, солодкі, соковиті, не розтріскуються. Сорт дає стабільний врожай навіть у несприятливі роки. Стійкий до фітофторозу. Використовують у свіжому вигляді та для виготовлення соків. Чудовий товарний вигляд.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Томатний Король 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Топсін-М 10 г : 20,00 грн

Ціна на насіння агератум Королівський Оксамит суміш 0,15 г : 9,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Томатний Король 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння чагарників та дерев, допоможемо купити інсектициди та Києві, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого.