Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння омат Детермінантний Кам"яна Квітка 0,1 г

Довготривале зберігання, неперевершений смак та аромат! Чудовий ранньостиглий (85-95 днів) аматорський сорт для відкритого грунту і плівкових теплиць. Плоди округлі, яскраво-червоні, масою 200-250 г, в кисті формується по 4-6 шт. Плоди дуже щільні, мають неперевершений смак і аромат, чудово зберігаються довгий час. Використовують у свіжому вигляді та для усіх видів переробки.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння омат Детермінантний Кам"яна Квітка 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Турбо Престо 3 Актив 4 мл : 22,00 грн

Ціна на насіння астра Баллун Рожева 0,1 г : 12,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво від грибкових хвороб рослин Монокалій Фосфат 15 г МPK (54:34) : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння омат Детермінантний Кам"яна Квітка 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні.