Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Зеро 0,2 г

Високий вміст цукрів та бета-каротину! Середньоранній (100-110 днів) сорт для відкритого ґрунту та плівкових теплиць. Рослина формує компактний кущ заввишки до 60 см. Плоди округлої форми, червоно-жовтогарячого кольору, вагою 100-140 г, щільні, з високим вмістом бета-каротину та цукрів. Сорт невибагливий у вирощуванні, стійкий до перепадів температур, дає стабільний урожай. Універсального використання - для споживання у свіжому вигляді та переробки.

Страна происхожденияCZ
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Кущовий Зеро 0,2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Картоплі 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння хризантема Королева Травня 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Фит 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Зеро 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, ефективний садовий вар для вас, замовити насіння чагарників та дерев, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, якісні насіння селери та редьки, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні.