Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Санька 0,2 г

Один із найраніших томатів для відкритого ґрунту - дуже ранній і дружний урожай! Ранній, урожайний сорт, призначений для вирощування в відкритому грунті та плівкових теплицях. Вегетаційний період – 95-100 днів від сходів до масового плодоношення. Рослина низькоросла, висотою 40-60 см. Плоди слаборебристі, округлі, червоного кольору, масою 95-105 г. М'якуш червоний, солодкий. Сорт відносно стійкий до хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для цільноплідного консервування та переробки на томатпродукти.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння томат Кущовий Санька 0,2 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Біопрепарат Інсекто-Акаріцид Актофіт 200 мл : 110,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Низькорослі Бой Оранж 0,3 г : 10,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Залізо 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Санька 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, ефективний садовий вар для вас, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, доставимо поштою насіння тютюну курильного, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., мінеральні добрива за акційною ціною.