Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Напівдетермінантний Хурма 0,2 г

Смачний, солодкий, з підвищеним вмістом каротину! Середньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 110-120 днів. Плоди плоскоокруглої форми, середньоребристі, насичено-жовтогарячого забарвлення, М'ясисті, масою 250-300 г, відмінного смаку, з підвищеним вмістом цукру та каротину. Сорт цінується за високий вміст каротину в плодах, а також їх великоплідність та врожайність. Вирощується у відкритому ґрунті та плівкових теплицях. Плоди переважно використовуються для споживання у свіжому вигляді.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння томат Напівдетермінантний Хурма 0,2 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Магнікур Стар (Флінт Стар) 5 мл : 54,00 грн

Ціна на насіння соняшник Декоративний Жовтий з Чорним Центром 0,7 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат Калію 30 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Напівдетермінантний Хурма 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нас можна купити протруйники у Києві, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, замовити насіння гарбуза та інших баштанних.