Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Кенігсберг Золотий 0,1 г

Високий вміст каротину, неперевершені смакові якості! Урожайний, середньостиглий (115-125 днів) індетермінатний сорт, для вирощування у відкритому грунті і плівкових теплицях. Рослина висотою до  1,5-1,8 м в теплицях, а у відкритому грунті - 1,2-1,5 м, повністю усипана золотисто-помаранчовими плодами. Суцвіття формуються через один лист. Плодоношення рясне, на одній кисті формується 5-6 плодів овально-видовженої форми, вагою 150-300 г, перші плоди можуть досягати 450 г. Плоди рівні, мають невелику кількість насіння, за смаком та високому вмісту каротину їх називають сибирськими абрикосами. Відмінно підходять для споживання у свіжому вигляді та для переробки. В період плодоношення потребує ругулярних підживлень органо-мінеральними добривами.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Кенігсберг Золотий 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Огірків 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Моя Королева суміш 0,1 г : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин Рівал 20 мл : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Кенігсберг Золотий 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у нас можна купити протруйники у Києві, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, високоякісні насіння баклажану зі знижкою.