Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Зебра Помаранчева 0,1 г

Великий, м'ясистий, солодкий, з незвичайним, яскравим забарвленням плодів! Середньостиглий сорт, призначений для вирощування у відкритому грунті та теплицях. Кущ високорослий, висотою до 1,5-2 м, третює підв'язки. Плоди округлої форми, в стиглому стані яскраво-оранжевого кольору зі строкатими, рожево-малиновими смужками, дуже м'ясисті, багатокамерні, з гладкою та ніжною шкіркою. Вага плодів – до 400 г, смак – приємний, солодкий. Цінність сорту: висока врожайність, стійкість до розтріскування, чудові смакові якості. Використовують для споживання у свіжому вигляді та переробки на томатпродукти.

Страна происхожденияPL
Сортсредний

Ціна на насіння томат Детермінантний Зебра Помаранчева 0,1 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Огірків 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння волошка Махровий Рожевий Кристал 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Зебра Помаранчева 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, у нас можна купити протруйники у Києві, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, купити насіння овочів будь-яких видів.