Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння буряк Ред Бул 20 г

Прекрасний, високотоварний сорт для свіжого споживання, переробки та зберігання! Середньоранній (100-105 днів), високоврожайний сорт столового буряка. Плоди округлої форми, прекрасного зовнішнього вигляду та внутрішньої структури. Основними перевагами даного сорту є інтенсивний темно-бордовий колір, гладка поверхня плода, відсутність світлих радіальних кілець та високі смакові якості. Сорт формує невелику листову розетку із маленькою точкою зростання. Призначений для ринку, переробки та зберігання. Характеризується стійкістю до церкоспорозу.

Страна происхожденияI
Сортсреднеранний

Ціна на насіння буряк Ред Бул 20 г : 50,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Прилипач Тандем 10 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння айстра Високоросла Принцеса Сільвія 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота (Агромікс) 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння буряк Ред Бул 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, купити насіння овочів будь-яких видів, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою.