Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння буряк Ред Сан F1 3г (200 нас)

Високоврожайний, з підвищеним вмістом цукру та чудовими товарними якостями! Середньоранній гібрид столових буряків. Плоди вирівняні, округлі, діаметром 8-10 см. Внутрішня структура інтенсивного червоного кольору без світлих радіальних кілець. Крапка зростання маленька. Гібрид має високі смакові якості та підвищений вміст цукру. Зберігає чудову консистенцію після термічної обробки. Призначений для свіжого ринку, переробки та зберігання. Стійкий до церкоспорозу, чудово адаптований до всіх кліматичних зон, включаючи північні.

Страна происхожденияI
Сортсреднеранний

Ціна на насіння буряк Ред Сан F1 3г (200 нас) : 27,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Антимураха 20 г : 12,00 грн

Ціна на насіння ромашка Великоквіткова Крейзі Дейзі 0,1 г : 15,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Суперфосфат P2O2:N (16:2) 1 кг : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння буряк Ред Сан F1 3г (200 нас) з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, у нас можна купити протруйники у Києві, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, допоможемо купити інсектициди та Києві, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві.