Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння буряк Ред Бул 5г

Прекрасний, високотоварний сорт для свіжого споживання, переробки та зберігання! Середньоранній (100-105 днів), високоврожайний сорт столового буряка. Плоди округлої форми, прекрасного зовнішнього вигляду та внутрішньої структури. Основними перевагами даного сорту є інтенсивний темно-бордовий колір, гладка поверхня плода, відсутність світлих радіальних кілець та високі смакові якості. Сорт формує невелику листову розетку із маленькою точкою зростання. Призначений для ринку, переробки та зберігання. Характеризується стійкістю до церкоспорозу.

Страна происхожденияI
Сортсреднеранний

Ціна на насіння буряк Ред Бул 5г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид від равликів та слимаків Гроза 15 г : 12,00 грн

Ціна на насіння ахілея Багаторічна Вишнева Корольова 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем NPK (11.40.11) + 2MgO+MIX 25 г : 22,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння буряк Ред Бул 5г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості.