Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння буряк Червона Вишня 20 г

Темно-вишневий колір, соковитий та солодкий смак! Посухостійкий середньостиглий (100-110 днів) високоврожайний сорт. Формує круглі красиві корнеплоди масою 200-250 г, темно-вишневого кольору, з гладкою шкіркою і невеликою розеткою листя, висотою = 30-35 cм. М"якуш інтенсивно червоний, без радіальних кілець, соковитий, смачний, солодкий. Відмінно зберігається, відрізняється гармонічним поєднанням форми корнеплода, кольору у розірі та чудових смакових якостей. Сорт стійкий до цвітушності та стеблування.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння буряк Червона Вишня 20 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Топсін-М 10 г : 20,00 грн

Ціна на насіння багаторічна Лілово-Синій Каскад 0,1 г : 7,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Томат 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння буряк Червона Вишня 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв.