Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння буряк Опольский 3 г

Популярний, високоврожайний сорт з відмінними смаковими якостями та чудовою лежкістю! Середньостиглий сорт буряка. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості - 110-120 днів. Корнеплід циліндричної форми, діаметром 4-7 см, з загостреним кінчиком, довжиною 15-20 см, вагою 200-450 г, заглиблений у грунт до половини, що значно полегшує збор врожаю. Внутрішня структура темно-червоного кольору, ніжна, соковита, зі слабо вираженими кільцями. Сорт високоврожайний, відносно стійкий до хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та тривалого зберігання.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння буряк Опольский 3 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Страж 3 мл : 11,00 грн

Ціна на насіння айстра Багаторічна Альпійська Суміш 0.1 г : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння буряк Опольский 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, купити насіння овочів будь-яких видів, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас..