Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння буряк Ренова 3 г

Чудовий сорт для зберігання, переробки та свіжого споживанияя з підвищенним вмістом цукру! Пізньостиглий сорт. Корнеплоди циліндричної форми, темно-червоні, довжиною до 15 см, з гладкою поверхнею, вагою180-350 г. М"якуш бордово-фіолетовий, дуже соковитий, солодкий, щільний, без радіальних кілець, ніжний на смак. Вегетаційний період 125-130 днів. Врожайність сорту 7-9 кг с одного кв.м. Сорт стійкий до хвороб та цвітушності. Насіння висівають з квітня по травень. Збір врожаю - серпень-вересень. Використовують для зберігання, переробки та споживання у свіжому вигляді.

Страна происхожденияUA
Сортпоздний

Ціна на насіння буряк Ренова 3 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид Триходермін 20 г : 33,00 грн

Ціна на насіння суміш сухоцвітів Ікебану 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Магнію ( 16 MgO + 32 SO3) 500 г : 50,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння буряк Ренова 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, відмінна газонна трава для вас, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, допоможемо купити інсектициди та Києві, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості.