Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння буряк Бича Кров 10 г

Відмінний сорт з високими смаковими якостями для довготривалого зберігання! Популярний, високопродуктивний середньостиглий (100-110 днів) сорт, чудово підходить для зимового зберігання. Корнеплоди округлі, з гладкою шкіркою, масою 150-250 г, м"якуш темно-червоний, без кілець, щільний, соковитий, відмінних смакових якостей. Сорт холодостійкий, стійкий до цвітушності та розтріскування. Рекомендован для увіх видів кулінарної обробки, добре вариться.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння буряк Бича Кров 10 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Антисапа 50 г : 140,00 грн

Ціна на насіння гібіскус багаторічний трав : 45,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на водорозчинне добрива Хелатин Хвоя 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння буряк Бича Кров 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, купити насіння картоплі та гарбуза, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння.