Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння буряк Селянський 3 г

Висока врожайність, чудові смакові якості, універсального використання! Один з кращих середньостиглих (до пучкової зрілості - 55-60 днів, до технічної - 110-115) високопродуктивних сортів. Коренеплід плоско-округлий, масою 500-600 г. Шкірка гладка, темно-бордова, м"якуш дуже соковитий, солодкий, хрусткий, бордово-червоний, практично без кілець. Має прекрасний смак, ніжну консистенцію. Для переробки, овочевих салатів, приготування ікри, вінегрету, асорті і борщу. Сорт стійкий до цвітушності.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння буряк Селянський 3 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид-акарицид Вертимек 018 ЄС к.е. 10 мл : 57,00 грн

Ціна на насіння флокс Великоквітковий Друммонда 0,2 г : 7,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворення Зав : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння буряк Селянський 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, найкращі насіння салату для вас, допоможемо купити інсектициди та Києві, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка.