Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння буряк Атаман 10 г

Високотоварний, врожайний, з високими смаковими якостями, для тривалого зберігання! Середньопізній, високоврожайний сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості становить 110-130 днів. Сорт характеризується високою товарністю та вирівняністю плодів. Коренеплід темно-червоного кольору, циліндричної форми, рівний, однорідний, діаметром 6-9 см, вагою 240-300 г. М'якуш соковитий, ніжний, темно-червоний, без циліндричних кілець. Смакові якості та зберігання – відмінні. Крім безпосереднього вживання, використовують для приготування соків, а також у дитячому та дієтичному харчуванні /Садиба Центр/

Страна происхожденияD
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння буряк Атаман 10 г : 25,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на ісектицид Прованто Дуплет (Коннект) 10 м : 27,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Бордюрні Красуні суміш 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін-Екстра 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння буряк Атаман 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, відмінна газонна трава для вас, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, купити насіння суниці та гарбуза, мінеральні добрива за акційною ціною, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, високоякісні насіння баклажану зі знижкою.