Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння буряк Делікатесні 20 г

Один із найпопулярніших сортів з відмінними смаковими якостями, соковитою, ніжною та солодкою М'якоттю! Середньостиглий, урожайний сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 105-115 днів. Коренеплоди округлої форми, з гладкою поверхнею, вагою 300-400 г. Внутрішня структура темно-червоного кольору з бордовим відтінком, без радіальних кілець, соковита та ніжна. Смакові якості відмінні. Добре зберігається. Сорт стійкий до гнил. М використовують у свіжому вигляді і домашньої кулінарії та для переробки.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння буряк Делікатесні 20 г : 23,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-акарицид-фунгіцид Брунька 20 мл : 38,00 грн

Ціна на насіння суміш сухоцвітів Ікебану 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор цвітіння та бутонізація (NPK 10.54.10) 25 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння буряк Делікатесні 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, відмінна газонна трава для вас, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі.