Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння буряк Бича Кров 2 г

Відмінний сорт з високими смаковими якостями для довготривалого зберігання! Популярний, високопродуктивний середньостиглий (100-110 днів) сорт, чудово підходить для зимового зберігання. Корнеплоди округлі, з гладкою шкіркою, масою 150-250 г, м"якуш темно-червоний, без кілець, щільний, соковитий, відмінних смакових якостей. Сорт холодостійкий, стійкий до цвітушності та розтріскування. Рекомендован для увіх видів кулінарної обробки, добре вариться.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння буряк Бича Кров 2 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Грінфорт ПМ 500 к.с. 100 мл : 120,00 грн

Ціна на насіння дзвоник Карпатський Ізабель 0,2 г : 6,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Ліф 25 мл : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння буряк Бича Кров 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки.