Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння буряк Водан F1 10 г

Найраніший гібрид для зберігання, переробки, споживання у свіжому вигляді та реалізації пучкової продукції! Вегетаційний період – 85-90 днів. Переваги гібриду - раннє дозрівання та відмінне зберігання - дозволяють його вирощування в повторних посівах після редиски, ранньої капусти та ранньої картоплі. Коренеплоди округлої форми, інтенсивного темно-червоного кольору, без радіальних кілець, однорідні, гладкі, з чудовими смаковими якостями. Гібрид стійкий до стрілкування. Невеликий листовий апарат та вертикальне розміщення листя значно полегшують збирання врожаю. Використовують для отримання ранньої пучкової продукції, а при повторних посівах – для зберігання. Відмінно зберігається без втрати товарного вигляду та смакових якостей.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння буряк Водан F1 10 г : 95,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоДоктор 10 г : 13,50 грн

Ціна на насіння мак Східний Помаранчевий 0,2 г : 21,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння буряк Водан F1 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас.