Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння спаржа Царська 1 г

Смачна, ніжна, дієтична, багата вітамінами та мікроелементами! Скоростиглий сорт. Рослина високоросла - до 170 см. Молоді, ніжні пагони, що відростають навесні з кореневищ, містять білий м"якуш з відмінним смаком, багатий вітамінами і мікроелементами. В фазу алодоношення вступає на третій рік. На одному місці росте 10-15 років. Використовують в кулінарії в якості цінного дієтичного продукту. Має лікувальні властивості - сприяє зниженню артериального тиску, покращує функцію печінки.

Сортранний

Ціна на насіння спаржа Царська 1 г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Антисапа 50 г : 140,00 грн

Ціна на насіння соняшник Декоративний Червоне Сонце 1 г : 12,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер для хвойних рослин (NPK 8.5.14) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння спаржа Царська 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

ефективний садовий вар для вас, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, відмінна газонна трава для вас, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, високоякісні насіння баклажану зі знижкою.