Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння шпинат Новозеландський 1 г

Дуже корисна, вітамінна рослина з тривалим періодом вегетації, яка постачатиме до Вашого столу вітамінну зелень протягом усього сезону! Новозеландський шпинат - маловідома, але дуже цінна культурна рослина. Використовують як звичайний шпинат, але, на відміну від нього, ця культура не реагує на довжину світлового дня, тобто її  можна вирощувати у літньо-осінній період. Рослина містить білок, цукру, компекс вітамінів та мікроелементів, каротин. Протягом усього вегетаційного періоду новозеландський шпинат дає велику кількість листя, яке зрізають разом з молодими стеблами, які дуже швидко відростають. Новозеландський шпинат - однорічна, волого- та теплолюбна рослина, яка формує стебла завдовжки 35-45 см, у довжину бічного листя може досягати 75-110 см. Листя ромбічної форми, темно-зеленого кольору. Збирання врожаю починають на 50-60 день після появи сходів, тому для отримання ранньої продукції рекомендується вирощувати через розсаду. Використовують для приготування салатів, супів, щей, пюре, а також як гарнір до м'ясних та рибних страв. Відмінно смакові якості шпинату розкриваються в домашніх пирогах та запіканках.

Страна происхожденияCZ
Сортсреднеранний

Ціна на насіння шпинат Новозеландський 1 г : 5,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Шавіт 100 г : 175,00 грн

Ціна на насіння айстра Високоросла Крален Бірма 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на водорозчинне добрива Хелатин Кальцій CaN (20,4:11,4) 50 мл : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння шпинат Новозеландський 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, купити насіння капусти всіх видів, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, купити насіння суниці та гарбуза, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні.