Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння шпинат Сігма Ліф Озимий 20 г

Смачний, корисний, цілющий, зимовитривалий! Холодостійка культура, витримує заморозки до - 8 градусів, а розетки посаджених восени рослин можуть зимувати під снігом. Насіння висівають у теплиці та відкритий грунт поступово, через 20-30 днів. Під зиму насіння висівають у листопаді, до того, як  наступають осінні приморозки. Потребує родючі, богаті на органіку грунти. Формує потужну полуприпідняту розетку. Листя численні, овальні, темно-зелені, блискучі, злегка хвилясті, смачні, без гіркоти. Стійкий до стеблування.

Страна происхожденияPL
Сортранний

Ціна на насіння шпинат Сігма Ліф Озимий 20 г : 18,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Біопрепарат Інсекто-Акаріцид Актофіт 200 мл : 110,00 грн

Ціна на насіння цинія Елегантна Ліліпут Рожева 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи укорінювач Корневін (Агромікс) 5 г : 12,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння шпинат Сігма Ліф Озимий 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, мінеральні добрива за акційною ціною, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас.