Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння шпинат Боа 3 г

Ранній сорт із чудовими смаковими та дієтичними якостями, відмінно підходить для домашньої кулінарії, омлетів, пирогів та зелених супів! Швидкостиглий сорт з дуже красивою розеткою прямого листя. Період збирання врожаю - травень чи середина вересня-жовтня. Листя велике, товсте, стебла короткі. Має приємний зелений колір. Придатний для посіву від кінця лютого до початку квітня, а також влітку: з кінця липня до середини серпня. Найкраще підходить для свіжого ринку та переробної промисловості.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння шпинат Боа 3 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Біопрепарат Інсекто-Акаріцид Актофіт 200 мл : 110,00 грн

Ціна на насіння амарант Триколор Сяйво 0,1 г : 7,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Фит 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння шпинат Боа 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, купити насіння капусти всіх видів, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині.