Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння щавель Широколистий 10 г

Містить вітаміни С, В, каротин і цінні органічні кислоти! Високоурожайний, ранньостиглий, зимостійкий сорт. На одному місці можна вирощувати 3-4 роки. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 40-45 днів. Розетка листя прямостояча, пухка, листя довгасто-витягнуті, темно-зеленого кольору, містять велику кількість вітаміну С, каротину, вітамінів групи В та цінних органічних кислот. Листову продукцію одержують з ранньої весни і до пізньої осені. Використовують для гасіння, приготування супів, борщів, а також для засолювання та консервування.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння щавель Широколистий 10 г : 43,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Рідоміл Голд 68% 25 г : 43,00 грн

Ціна на насіння мальва Махрова Скарлет Чатерс Стрейн 0,3 г : 15,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Фосфат Сечовини N:P2O5 (18.44) 15 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння щавель Широколистий 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, купити насіння картоплі та гарбуза, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, замовити насіння чагарників та дерев, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.