Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння шпинат Новозеландський (Тетрагонія) 2 г

Маловідома цінна рослина з великою кількістю вітамінів, мікроелементів та корисних речовин! Унікальний дієтичний продукт родом з Австралії і Нової Зеландії. При мінімальній калорійності швидко дає відчуття ситості. Рослина стелиться, з розгалуженими стеблами, довжиною до 1 м. Листя товсті, м"ясисті, зубчасті, ромбовидної форми. Містить білок, цукор, каротин, залізо, вітамін С. При регулярних поливах та підкормках врожай збирають до пізньої осені, кожен тиждень. Використовують, як звичайний шпинат, але, ця рослина не реагує на довжину світлового дня і тому формує велику кількість листя, які дуже швидко відростають.

Страна происхожденияUA
Сортсреднеранний

Ціна на насіння шпинат Новозеландський (Тетрагонія) 2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Города 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Голчаста Пушинка 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на мікоризоутворюючий біопрепарат Мікориза МікоФренд 10 г : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння шпинат Новозеландський (Тетрагонія) 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, допоможемо купити інсектициди та Києві, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, мінеральні добрива за акційною ціною, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою.