Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння щавель Широколистий 1 г

Містить вітаміни С, В, каротин і цінні органічні кислоти! Високоурожайний, ранньостиглий, зимостійкий сорт. На одному місці можна вирощувати 3-4 роки. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 40-45 днів. Розетка листя прямостояча, пухка, листя довгасто-витягнуті, темно-зеленого кольору, містять велику кількість вітаміну С, каротину, вітамінів групи В та цінних органічних кислот. Листову продукцію одержують з ранньої весни і до пізньої осені. Використовують для гасіння, приготування супів, борщів, а також для засолювання та консервування.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння щавель Широколистий 1 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Хорус 3 г : 37,00 грн

Ціна на насіння фіалка Вітрокка Гібридна Долина Троянд 0,1 г : 18,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Ліф 25 мл : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння щавель Широколистий 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, допоможемо купити інсектициди та Києві, купити насіння капусти всіх видів, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас.