Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат кімнатний Балконі Елоу F1 10 нас

Прекрасне прикраса кухні! Посів: у березні-квітні в розсадні ящики. Насіння злегка присипають. Сходи з'являються через 14 днів за температури 20-25 градусів. Сіянці пікірують за три тижні. Ґрунт регулярно зволожують. Необхідне гарне освітлення. Через чотири тижні рослини висаджують у ємності діаметром 12-15 см. Полив у міру потреби. Регулярне підживлення. Для покращення запилення необхідно трусити стебла. Плоди численні, яскраво-жовтого кольору, солодкі на смак, дозрівають у липні-серпні.

Страна происхожденияD
Сортранний

Ціна на насіння томат кімнатний Балконі Елоу F1 10 нас : 13,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Сальто 30 г : 40,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Капуста Декоративна 0,3 г : 5,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Скоттс Еверіс для кактусів NPK (6.18.36) + MgO 5 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат кімнатний Балконі Елоу F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, купити насіння картоплі та гарбуза, найкращі насіння салату для вас, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, допоможемо купити інсектициди та Києві, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні.