Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат кімнатний Балконі Ред F1 10 нас

Прекрасне прикраса кухні! Посів: у березні-квітні в розсадні ящики. Насіння злегка присипають. Сходи з'являються через 14 днів за температури 20-25 градусів. Сіянці пікірують за три тижні. Ґрунт регулярно зволожують. Необхідне гарне освітлення. Через чотири тижні рослини висаджують у ємності діаметром 12-15 см. Полив у міру потреби. Регулярне підживлення. Для покращення запилення необхідно трусити стебла. Плоди численні, яскраво-червоного кольору, солодкі на смак, дозрівають у липні-серпні.

Страна происхожденияD
Сортранний

Ціна на насіння томат кімнатний Балконі Ред F1 10 нас : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунго-акарицид Скутер 40 г : 30,00 грн

Ціна на насіння дзвоник Персиколистий Водограй суміш 0,1 г : 9,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мікоризоутворюючий біопрепарат Мікориза МікоФренд 10 г : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат кімнатний Балконі Ред F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння овочів будь-яких видів, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, купити насіння капусти всіх видів, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв.