Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння перець Кімнатний Декоративний Аладдін 0,1 г

Кімнатний декоративний перець Аладдін стане оригінальною прикрасою Вашого підвіконня. Кімнатний перець любить світле розташування з провітрюванням, влітку його можна винести на балкон або сад. Цвітіння перцю починається в травні, а протягом літа на кущику розкриваються нові квітки, з яких формуються плоди різноманітних яскравих забарвлень. Одночасно можна бачити бутони, квітки, що розкрилися, і маленькі перчики різного ступеня зрілості та забарвлення, що ще більше посилює декоративний ефект.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння перець Кімнатний Декоративний Аладдін 0,1 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Лука та Часника 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння ліхніс Віскарія Рожевий Блиск 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Залізо 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння перець Кімнатний Декоративний Аладдін 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, купити насіння суниці та гарбуза, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка.