Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння тома Кущовий Балконне Диво 0,1 г

Це диво - відмінний вибір для домашнього городу! Ультрашвидкоспілий (85-90 днів) сорт. Рослина низькоросла, напіврозкидиста, слабо вкрита листям, заввишки до 30-40 см. Плоди округлі, гладкі, інтенсивно червоні, масою до 30-40 г. Цінується за дружнє, раннє плодоносіння, хорошу якість свіжих плодів і консервованої продукції. Не вимагає пасинкування. Стійкий до зниженої освітленості і дуже декоративний. Можна вирощувати на балконах, лоджіях, у вазонах.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння тома Кущовий Балконне Диво 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Шавіт 100 г : 175,00 грн

Ціна на насіння цинія Елегантна Ліліпут суміш 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння тома Кущовий Балконне Диво 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, у нас можна купити протруйники у Києві, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.